Voorbije zondag werd Luc Vandezande (of onzen “beenhouwer”) gehuldigd door de Sportraad van Oud-Heverlee, als vrijwiligger van het jaar.
Uit handen van schepen Tom Teck kreeg Luc, naast 2 andere vrijwilligers, een mand met streekproducten cadeau, als blijk voor zijn verdiensten voor onze club.
Voor vele SVK-leden is het “normaal” geworden dat Luc er steeds is om het grootste werkvolume te verzetten op culinair niveau. Is het nu de steakdag of een kleine hap bij een kleine groep: Luc zal steeds het eten met de grootste passie verzorgen (van organisatie over aankopen, zorgen voor het materiaal en het koken tot afruimen/afwassen…) .
Luc is :
- een unicum in ons ledenbestand (we kunnen er zo echt maar één aanduiden)zijn inzet en betrokkenheid bij elke activiteit ongeacht welke sporttak
- eentje die voor de SVK tijd maakt en alles zeer nauwgezet voorbereid.
- Chef van dienst bij alle culinaire activiteiten
- de hand in ieder bord of pistolet of sandwich 🙂
- iemand die zelf het initiatief neemt voor culinaire verwennerij na de wekelijkse MTB ritten
- iemand met een lange staat van dienst, meer dan 30 jaar actief als “chef”
- iemand die een enorme inzet toont bij alle activiteiten waarbij vrijwilligers gezocht worden
- steevast terug te vinden achter de schermen, in de keuken
- niet enkel een helper: hij is bij verschillende evenementen de draaischijf